Introductieduik aanvraag

 

Introductieduiken worden gegeven aan mensen die geïnteresseerd zijn om te leren duiken in verenigingsverband. De introductieduik kost 20 euro, maar deze kosten worden verrekend als je lid wordt van onze vereniging.

Introductieduiken worden tijdens onze trainingsavond gegeven in zwembad “De Parrel” op donderdagavond van 20.15 uur tot 22.00 uur. Daarbij kunnen we voor maximaal 4 personen op 1 avond een introductieduik aanbieden.

Met onderstaand formulier kun je je opgeven voor een introductieduik. Wij nemen na ontvangst van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op om de introductieduik voor je in te plannen. Als we een afspraak maken verwachten we wel dat je komt. We hebben dan namelijk speciaal een instructeur voor je geregeld die jou 1op 1 gaat begeleiden. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen komen neem dan alsjeblieft zo snel mogelijk contact met ons op. Op de eerste donderdag van de maand geven wij geen introductieduiken omdat we dan zelf perslucht training hebben en geven.

Om te duiken moet je gezond zijn en je oren kunnen klaren (Dat leren we je tijdens de briefing). Als je na de introductieduik lid wilt worden van onze vereniging raden we je aan om zo snel mogelijk een duikmedische keuring te ondergaan. Tijdens het introductiepraatje wordt dit onderwerp met je besproken.

Heb je al een brevet, en wil je serieus werk maken van deze prachtige hobby, maar wil je toch nog een keer kijken of het echt iets is voor je, maak dan even gebruik van het contact formulier, dan kunnen we een afspraak op maat maken.

Let op, tijdens de zomervakantie en de kerstvakantie is ons zwembad gesloten en kunnen er geen introduiken worden gegeven!